Flavourtec e-liquidek - a garantált minőség

A Flavourtec által gyártott elektromos cigaretta utántöltő folyadékok nagy tisztaságú gyógyszerészeti alapanyagból készülnek. 

A Flavourtec által gyártott elektromos cigaretta utántöltő folyadékok nagy tisztaságú gyógyszerészeti alapanyagból készülnek. Nincs hamu, nincs füst, szénmonoxid, növekszik a fizikai teljesítőképesség, miután elektromos cigarettára váltunk, nincs reggel köhögés, nem bűzlik a ruhánk, bútorunk, autónk. Könnyebben vesszük a levegőt, nem feszül a mellkasunk, pénzt spórolunk az e-cigarettával és még sorolhatnánk.

Természetesen ezek az  előnyök nagyon fontosak, de valóban elég ennyi? Az  összes, fentebb felsorolt indok előremozdítja az elektromos cigaretta elterjedését, de nem nyújtanak a vásárlók számára konkrét információt, hogy mit is tesz meg a Flavourtec azért, hogy a lehető legjobb minőségben vásárolhassuk meg elektromos cigaretta utántöltő folyadékunkat. A Flavourtec e-liquid gyártója ezért szeretné, ha Ön, mint vásárló konkrét információt kapjon, hogy milyen erőfeszítéseket tesznek meg azért, hogy mindig a legmagasabb minőségű termék kerüljön ecigi patronjába.


Amit a Flavourtec nyújt a fogyasztóknak:

  • 100% Európában készült e-liquid: nem csak a kész e-liquidre mondják, hogy Európában készült, hanem 100% EU-ban beszerzett alapanyagokat használnak fel a gyártás során.
  • Élelmiszeripari aromák: A Flavourtec e-liquidek kivűló ízét a természet-azonos aromák adják, amelyet kizárólag neves aroma gyártóktól szereznek be.
  • USP, vagyis gyógyszerészeti tisztaságú összetevők felhasználásával készülnek az e-liquidek, ami minden minőségi termék alapja kell, hogy legyen.
  • A VG (növényi glicerin) száz százalékig természetes termék.
  • A természetesség jegyében nemet mondanak a GMO-ra (Genertikailag módosított élőlények).
  • 100 százalékig az EU-ban készült e-liquid flakonok, gyerekzárral. Semmiféle olcsó, kínai csomagolóanyag, ismeretlen forrásból.
  • ISO:9001-es minősítéssel rendelkező gyártóegység, amelyet a német TÜV ellenőrzött és jutalmazott ISO:9001 certifikáttal. A rendszeres ellenőrzés biztosítja a folyamatos magas minőségű termékek gyártását.
  • Független minőség ellenőrző laboratóriumokban történő bevizsgáltatások Németországban, az e-liquid tisztaságának és a mindig megfelelő nikotintartalom ellenőrzésére.
  • A Flavourtec továbbá egy modern gázkromatográfot és különböző laboratóriumi teszt berendezéseket használ kémiai ellenőrzésekhez, hogy a gyárból kiküldött minden szállítmány megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak.
  • A liquidek rendelkeznek MSDS biztonsági adatlappal, melyek már az új Európai Uniós szabályozással, amelyek kérésre a vásárlók rendelkezésére állnak.


Mindezeknek köszönhetően a Flavourtec bátran állíthatja, hogy az általuk gyártott e-liquidek világszínvonalúak, biztonságosak, átláthatóak, tökéletes élményt nyújtanak az elektromos cigaretta fogyasztóknak.